Ana SayfaHaberlerGündem'Allah'ın verdiği can memlekete feda olsun'

‘Allah’ın verdiği can memlekete feda olsun’

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konvoyuna yapılan saldırı sonrasında partisinin internet sitesinden ve Twitter hesabından açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

 

"Farklı siyasi görüşlerimiz olabilir ama teröre karşı ortak mücadele etmek hepimizin görevidir. O nedenle ben programıma aynen devam edeceğim. Bizim bu tür olaylar karşısında geri adım atmamız zaten söz konusu olamaz. Olayların üzerine gideceğiz. Bu ülke terörden temizleninceye kadar hep birlikte mücadele etme kararlılığındayız."

 

"Teröre pabuç bırakmamak lazım. Allah’ın verdiği bir can var, o da bu memleket, ülke, millet için feda olsun. Biz, orada çatışmanın ortasında kaldık ama bir üzücü haber aldık, ’Bir şehidimizin olduğu’ söyleniyor. Bu gerçekten beni çok üzdü. Bu ülke, güzel bir ülke, hele Şavşat çok güzel bir yer. Böyle bir bölgede, Türkiye’de terörün olmasını asla istemiyoruz ve kabul etmiyoruz. Dolayısıyla teröre karşı hepimizin ortak mücadele etmesi lazım, sen, ben ayrımı yapmadan. Farklı siyasi görüşlerimiz olabilir ama teröre karşı ortak mücadele etmek hepimizin görevidir. Bizi yıldıramaz, yıldırmamalıdır. O nedenle de ben programıma aynen devam edeceğim. Bizim bu tür olaylar karşısında geri adım atmamız zaten söz konusu olamaz. Olayların üzerine gideceğiz. Bu ülke terörden temizleninceye kadar hep birlikte mücadele etme kararlılığındayız."

 

Kaynak: Chp.org.tr

- Advertisment -